Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί ο σχολικός εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου, την οποία διοργανώνουν οι τάξεις Γ’ και Δ’.  Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν κανονικά στις 8:00-8:15 π.μ. και θα σχολάσουν στις 10:30 π.μ. (την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο των ΚΤΕΛ για την επιστροφή των μαθητών/τριών στο Φλάμπουρο). Δε θα λειτουργήσει το ολοήμερο.

      Στη γιορτή 8:45-10:30 π.μ. είστε προσκεκλημένοι όλοι οι γονείς των μαθητών/τριών. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας και να καμαρώσουμε όλοι μαζί τα παιδιά, που πάντα μας συγκινούν με ό,τι μας παρουσιάζουν.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023  (ημέρα παρέλασης) οι μαθητές/τριες της Δ’ , της Ε’ και  ΣΤ’ τάξεων θα πρέπει να προσέλθουν στον χώρο του σχολείου στις 10:30 π.μ. ώστε με συνοδεία του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής Τσαγκαλίδη Γεώργιου να οδηγηθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου για την Δοξολογία, έπειτα στο χώρο κατάθεσης στεφάνων  και τέλος στο χώρο της παρέλασης. Μετά το τέλος της παρέλασης, οι γονείς θα πρέπει να παραλάβουν τα παιδιά τους από τον χώρο ολοκλήρωσης της παρέλασης (Ξενοδοχείο Γερακίνα). Οι μαθητές/τριες των Δ, Ε και ΣΤ τάξεων  από το Φλάμπουρο, στις 9:50 π.μ. επιβιβάζονται στο Λεωφορείο για να προσέλθουν στο σχολείο και στις 12.30 μ.μ συνοδεύονται και επιβιβάζονται στο Λεωφορείο από τα ΚΤΕΛ ή φεύγουν με τους γονείς τους.

Η Δ/ντρια του σχολείου

Μαρία Γκουτουλούδη